Dit is meubeloutlet 053

Meubeloutlet053:

grootassortimenttegen bodemprijzen

 

Kwaliteitsmeubelen tegen extreem lage prijzen. Dat is het handelsmerk van Meubeloutlet 053. Het familiebedrijf is in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de grootste én goedkoopste outletwinkels voor meubelen in de regio. Bij Meubeloutlet 053 treft u een ruime keuze aan bankstellen, kasten, tafels, stoelen en boxsprings voor absolute bodemprijzen. En bijna alles is uit voorraad leverbaar.

 

Momenteel is er veel vraag naar half hoogslapers voor kinderen. Uiteraard heeft Meubeloutlet 053 daar op ingespeeld. Er staan verschillende modellen opgesteld en voor het speelplezier voorzien van bijpassende tent en glijbaan. Ook eettafelstoelen met armleuningen zijn helemaal in. Meubeloutlet heeft ze in diverse gedekte kleuren, zowel in stoffen als lederen uitvoeringen.

 

Tevens is Meubeloutlet specialist in boxsprings. Het assortiment hierin is enorm. De bedden staan allemaal opgesteld dus even uitproberen is geen enkele probleem. Een geschikte matras vindt u altijd bij Meubeloutlet 053. Gevuld met pocketvering of koudschuim en in alle maten zijn matrassen uit voorraad leverbaar.

 

Kom gerust ook voor de complete woninginrichting naar Meubeloutlet 053. Er is volop keus in trendy bankstellen, compleet met bijpassende kasten, tafels en stoelen. Voor de klanten met een kleine portemonnee is er altijd nog de verkoophoek. Meubels met lichte beschadigingen, maar daar is uiteraard de prijs op aangepast.


Ondanks de explosieve groei van het bedrijf zijn service, persoonlijke aandacht én garantie altijd gebleven. Het familiebedrijf hecht daar grote waarde aan. Een tevreden klant is het uitgangspunt bij Meubeloutlet 053. Kom eens een kijkje nemen aan Het Lentfert 98 en overtuig uzelf dat kwaliteitsmeubelen absoluut niet duur hoeven te zijn.